Ei käytössä-SISUSTUSSUUNNITTELU

Ammattilainen auttaa saamaan tilan toimivaksi.

Jokainen remontoinnin ja rakentamisen suunnitteluprojekti on uniikki. Asiakkaan toiveet ja tavoitteet ovat aina hieman erilaisia. Yhdistävä tekijä on kuitenkin haave toimivasta, sisustuksellisesti kauniista lopputuloksesta ja siksi usein mukaan otetaan ammattilainen, sisustussuunnittelija.

Kodikkuus syntyy erilaisista asetelmista.

Palvelut:

Myyntistailaus

Toteutan myyntistailauksia yksityisille asunnon myyjille ja kiinteistövälitysliikkeille ympäri Suomen sopimuksen mukaan.

Tiesitkö, että asunnon ensivaikutelma voi olla juuri se ratkaiseva tekijä ostopäätöksen teossa?

Autan asuntosi järjestelyssä ja stailauksessa myyntiä varten luomalla mielikuvia asunnon mahdollisuuksista ja edesauttamalla ostopäätöksen syntymistä.
Ota yhteyttä , niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus.

Yksityiset asunnon myyjät

Myyntistailauksen avulla kodistasi luodaan potentiaalisia ostajia houkutteleva kokonaisuus. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen ja niiden uudelleen järjestely sekä tekstiilien ja värien yhtenäistäminen eli ns. yleisilmeen freesaus.
Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

Hinnasto

  • Ideakäynti 65€ (alv 0%)
  • Sisustuskonsultointi
  • stailaus, tapauskohtaisesti, kysy tarjousta!

Kiinteistövälitysliikkeet

Myyntistailauksen avulla kolkoista ja tyhjilläänkin olevista asunnoista saadaan potentiaalisia ostajia houkutteleva kokonaisuus, sillä kalustettuun ja kodinomaiseen asuntoon ostajan on helpompi kuvitella itsensä asumaan ja asunnon mittasuhteet hahmottuvat stailauksen avulla paremmin. Asutuissa kohteissa riittää usein ylimääräisten tavaroiden karsiminen ja järjestely sekä pieni somistus ja yleisilmeen virkistäminen.
Autan myös asunnon kuvausjärjestelyissä ja tulen tarvittaessa somistamaan, vaikka vain kuvausta varten potentiaalisten ostajien tarpeita ajatellen. Mahdollisuus hyödyntää yhteistyökumppaneiden lainakalusteita ja – somistustuotteita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sisustusneuvonta

Sisustusneuvontakäynnin aikana ehdin kurkistamaan kodin pieniin ongelmakohtiin, sävymaailmoihin tai vaikka kodin kalusteiden toimivaan järjestykseen. Sisustusneuvonnan tarkoitus on antaa asiakkaalle ideoita, inspiraatiota ja vinkkejä kodin sisustamiseen ja viihtyisyyden lisäämiseen. Neuvontakäynnin sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, mutta useimmiten siinä keskitytään seinien materiaalien ja sävyjen sekä kodintekstiilien tai uusien kalusteiden valintaan ekologisuus ja olemassa olevien tavaroiden uusiokäyttö huomioiden. Aina ei siis välttämättä tarvita laajamittaista sisustussuunnittelua. Lähden tarvittaessa toki mukaan myös ostoksille. Kysy lisää! Ota yhteyttä

Sisustussuunnitelma

Sisustussuunnitelma on laajempi kokonaisuus, joka kattaa asunnon remontointi- ja uudelleen sisustustarpeet isommassakin mittakaavassa aina materiaali- ja kalustehankinnoista värien ja tekstiilien valitsemiseen niin uudis- kuin remonttikohteissa. Tavoitteena on luoda asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttäviä toimivia ja persoonallisia sisustusratkaisuja. Kysy lisää! Ota yhteyttä

Stailaus ja sisustusesimerkkejä instagram sivulla.